Autopuzzeltocht

Hartelijk dank voor uw deelname aan de puzzeltocht! De winnaars zijn inmiddels bekend en op de hoogte gebracht! Benieuwd naar de antwoorden op de puzzelvragen? Zie hieronder de afbeeldingengallerij.

We dagen u uit om deel te nemen aan de 3e autopuzzeltocht door de Betuwe op 2e Pinksterdag, 29 mei! We hebben een geheel vernieuwde editie samengesteld met de hulp van professionals.

Beleef een gezellige middag met vrienden en familie. Tijdens de mooie route passeren jullie grazende koeien, kerktorens, boerderijen en historische stadjes en dorpen. Uiteraard kunnen jullie halverwege even pauzeren om te genieten van het mooie landschap. Starten met de puzzelrit is mogelijk tussen 12:30 en 15:00 uur. De kosten per auto zijn 15,00 euro. Geniet bij terugkomst op de Leidsche Hoeven tegen betaling van een goed verzorgde maaltijd!

U kunt starten wanneer u wilt, aanmelden vooraf is niet nodig. Het is een prachtige uitgebreide route met vragen over de plekken waar u langs rijdt. De 3 winnaars krijgen een heerlijke taart naar keuze uit de HoevenBakkerij!

Een vraag?

Heb je een vraag over één van onze evenementen, wil je samenwerken of wil je meer weten over de Leidsche Hoeven?

Laat hier een recensie achter

Recentie